Tjenester og produkter

Glass

Solør Glass og Rammer A/S forhandler det meste innen speil og bygningsglass,samt utskifting av punkterte isolerglass, innkitting og restaurering av gamle vindusrammer. Vi utfører også glassarbeider som innglassing av terasser og uteplasser,salg og montering av sommerstuer og vinterhager-isolert og uisolert, samt salg og montering av glassrekkverk og balkongskjermer. Vi har samarbeid med snekker. For mer info, se våre samarbeidspartnere.

Rammer

Solør Glass og Rammer A/S tilbyr innramming av alle typer bilder. I våre butikklokaler har vi også et rammeverksted. Der produserer vi rammer til bilder og kunst etter skreddersydde mål. Ta kontakt eller stikk innom butikken for mer info.

Solskjerming

Solør Glass og Rammer A/S selger og monterer markiser, utvendig persienner og screens, samt innvendige produkter som lamellgardiner og persienner.

Mygg- og insektgardiner

Solør Glass og Rammer A/S selger og monterer mygg- og insektgardiner for dører og vinduer. Produktene er småmaskede og av høy kvalitet, og holder mygg og andre insekter ute.

Plastprodukter

Solør Glass og Rammer A/S forhandler alle typer kanalplast til drivhus, tak i sommerstuer og vinterhager. Vi lagerfører de fleste typer av acryl og Leksanprodukter.

Vi leverer og monterer vedlikeholdsfrie vindussprosser etter mål.